Notícies d'hoquei patins

Rafa Segura (Ràdio Disco - Alcoi)

Aquest principi d’OK Lliga està resultant un poc de bojos ja que, els resultats que s’estàn donant no són gens lògics. El Barça, ahir, va empatar a un amb un Alcoi que lluitarà per la permanència fins l’últim partit. Un Barça que no té res a vore amb aquell super equip, al Dream Team, que jugava al mil·límetre, a la quadrícula, i que a Alcoi va patir de debó degut a que els homes de Diego Mir van plantejar un bon partit, els van plantar cara, uns homes gairebé sense experiència a l’OK Lliga.
Esperem que a partir d’ara tot torni a la normalitat. Tot i això, els equips dèbils com poden ser l’Alcoi, el Sitges, el Maçanet, etc. ja els va bé un inici així, un inici que els dóna l’oportunitat de donar sorpreses contra equips grans com ara el Barça, el Reus, el Noia... i trencar així l’A, B i C d’aquesta Ok Lliga. De totes formes, crec i pense que tot tornarà altra volta a la normalitat darrere el Mundial de Clubs i del calendari, que un any més la Federació deixa trastocat, que provoca que hi hagi moltes jornades pendents i molts partits ajornats.

Crèdits

Agraïments: Xavi Aymerich, Joan Ramón Noró, Anna San Ambrosio, Oriol Gené, Guillem Carol, Marc Pallarès, Marta Lujan i Ràdio Vic.

Edició: Sergi Sabaté i Marc Pijuan




radio @ tocdhoquei. net