Notícies d'hoquei patins

Si l’endemà que una selecció espanyola s’hagi proclamat campiona del món per quarta vegada a la seva història, no omple portades de diaris i, ni tan sols, hi apareix en elles és que alguna cosa no rutlla. Això és el que ha passat amb la selecció espanyola femenina d’hoquei patins. Segur que si anomenem els termes, Campions del món i el Japó, molts s’enrecordaràn dels Gasol, Navarro, Rudy i companyia. A partir d’ara, però, no hem d’oblidar els noms de Carla Guidici, Motxa Barceló, Laia Salicrú, Natasha Lee, Laia Vives, Maria Majo, Marta Soler, Paula Dorca, Paula Torner i Anna Romero. Deu campiones del món que han completat un excel·lent Mundial, han posat l’hoquei femení estatal al més alt nivell del podium, juntament amb el masculí, i han reivindicat l’hoquei com un esport campió, que dóna molts èxits a nivell mundial -sota el nom d'Espanya- però que té una repercussió molt pobre en l’ambit estatal. Sempre queda dir aquella sentida frase de "formada majoritàriament per jugadores catalanes".
Des d’aquí, des del Toc d’hoquei, volem felicitar a tot l’equip, sense oblidar-nos de tots els tècnics que estàn darrere d’aquest èxit. A totes elles, i ells, moltes felicitats.

Crèdits

Agraïments: Xavi Aymerich, Joan Ramón Noró, Anna San Ambrosio, Oriol Gené, Guillem Carol, Marc Pallarès, Marta Lujan i Ràdio Vic.

Edició: Sergi Sabaté i Marc Pijuan




radio @ tocdhoquei. net