Notícies d'hoquei patins

Josep Gallofré (Punt 6 Ràdio - 99.8FM)

Durant aquesta setmana pasada i fins diumenge és va disputar el Mundial de clubs de Reus, del qual l’Alnimar Reus Deportiu n’ha estat el campió. Durant el campionat s’ha vist un Reus bastant superior a d’altres equips. Un Reus, però, que ha estat bastant criticat per la mala organització d’aquest esdeveniment, un fet que nosaltres deixarem de banda per centrar-nos amb el més important, l’hoquei. En la final vam poder veure a dos equips que, segurament, es seguiràn trobant en moltes altres finals com són el Barça i el Reus. Un Alnimar Reus en el que van destacar dos jugadors que van disputar l’Europeu amb Espanya com són, Marc Gual i Pedro Gil i que amb Carlos Figueroa a la banqueta aquest any pot aspirar a molts títols durant la present temporada.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé Gallofré!!! crec que la notícia està molt ben feta!!! eehhh ehhhh!!! jo ho hagués fet millor.. però què hi farem!!! ;)

viska documentació!!!

Crèdits

Agraïments: Xavi Aymerich, Joan Ramón Noró, Anna San Ambrosio, Oriol Gené, Guillem Carol, Marc Pallarès, Marta Lujan i Ràdio Vic.

Edició: Sergi Sabaté i Marc Pijuan




radio @ tocdhoquei. net