Notícies d'hoquei patins

"El meu equip no ha estat equip". Així de contundent es mostrava l'entrenador del Reus, Carlos Figueroa, després del primer partit oficial de la temporada en què els del Baix Camp van rebre un cop ben fort. Pintava com un dels partits més interessants de la jornada i el Vic no fa fallar endossant-li 7 gols a Guillem Trabal (3-7). L'equip tarragoní ja perdia 0-2 als cinc minuts i sempre va anar a remolc, faltat de combinacions en equip. D'aquesta manera el primer líder de la temporada és osonenc. Encara trigarà unes setmanes el Barça per ocupar la primera posició, ja que després de superar a un Mataró molt ben plantat al Palau Blaugrana (5-4) se'n va a jugar un parell de tornejos.

El Noia es va estrenar amb menys sort. Els del Penedès seguiran sense guanyar en lliga regular a la pista del Lleida, d'on en van treure un empat (3-3) tot i fer un mal partit i perdent moltes boles. Mentrestant el rival europeu del Noia, l'Igualada, va aconseguir un empat just (1-1) de La Corunya després de plantejar un partit seriós, amb un gol de Pelícano a falta de 98 segons, i el Vilanova va empatar a tres amb el Tenerife.

Pel que fa als nous equips a l'OK Lliga, el SHUM Maçanet també va arrencar un punt de Voltregà (1-1), on no hi ha guanyat mai. Els gironins van obrir el marcador però sense arribar a sentenciar i la segona part va tenir un color local. Menys sort va tenir el Sitges en la seva estrena. Els del Garraf van batallar molt en el debut contra el Lloret (1-2), però l'esforç es va quedar sense premi final. Finalment l'Alcoi va rebre un fort revés, caient derrotat de la pista del Blanes (6-0).

Crèdits

Agraïments: Xavi Aymerich, Joan Ramón Noró, Anna San Ambrosio, Oriol Gené, Guillem Carol, Marc Pallarès, Marta Lujan i Ràdio Vic.

Edició: Sergi Sabaté i Marc Pijuan