Notícies d'hoquei patins

L’Alnimar Reus s’ha proclamat aquest diumenge campió del món en derrotar al Barça amb un gol d’or del Negro Páez (1-0) en la final del II Mundial de Clubs d’Hoquei disputat al Pavelló Olímpic. El duel ha estat molt igualat i només s’ha decidit als deu segons de la primera part de la pròrroga amb el golàs del Negro Páez. L’equip roig-i-negre torna a ser el Déu d’aquest esport.

La final ha estat un encontre molt complicat, ple de nervis i tensió. Cap dels dos conjunts volia perdre, però les ganes i la força de l’Alnimar Reus per guanyar el seu Mundial han pogut més que altra cosa. A més, els roig-i-negres aconsegueixen el primer títol del Centenari roig-i-negre i acaben així amb la hegemonia del Barça, que ha hagut de veure com el seu màxim rival l’ha derrotat merescudament.

Els reusencs, amb aquesta victòria, succeeixen el Bassano 54 en el palmarès d’aquesta jove però enorme competició, que viurà la seva tercera entrega al 2010 a Santos (Brasil), on l’Alnimar Reus ja té plaça reservada per la seva condició de campió universal d’aquest 2008.