Notícies d'hoquei patins

La segona jornada de la Ok Lliga deixa el Roncato Vic com a líder sòlid de la classificació, i a Alcoi i Mataró a la cua, sense sumar cap punt.
A Vic es va veure un partit dur, però els de Ferran Pujalte van saber controlar bé. Als quatre minuts Adroher va avançar als seus amb un gol al contraatac, i a la segona meitat Sergi Pla va fer el definitiu 2-0.
El segon lloc de la classificació és per l'Igualada. El Vilanova no va resistir a un bon plantejament dels de l'Anoia. Els gols de Creus, a la primera part, i Edu Fernandez i Navarro a la segona van servir per mostrar la bona imatge d'aquest equip.
Mentrestant el Lleida, discret, puja a la tercera posició.
Després de treure un bon empat davant el Noia a la primera, diumenge van haver de treballar de valent per aconseguir el 3 a 4 a la pista del cuer, l'Alcoi.
Als del Segrià els segueix el Voltregà, que va guanyar per 0 a 1 a la pista del Mataró.
El Reus és ara mateix vuité. Els de Figueroa es van refer del cop a casa en el primer partit i van guanyar per 2-4 a la pista del Tenerife. Els reusencs van tenir controlat el joc i van dominar el marcador en tot moment.
Per sota, al novè lloc, hi ha el Noia Freixenet. Els de Sant Sadurní no s'acaben de trobar i van empatar a dos davant el Sitges. El cert, però, és que si no fos pel seu porter, Luis Gil, els del Garraf s'haurien endut els tres punts.
Pel que fa a la resta d'equips, l'encontre entre el Maçanet i el Liceo es jugarà dijous i el Lloret-Barça es passa al dia 1 d'octubre perquè tots dos equips han jugat el torneig de Vigo, que ha guanyat el Benfica de Portugal. El Barça ha quedat sisè d'aquest torneig, i el Liceo quart.

Crèdits

Agraïments: Xavi Aymerich, Joan Ramón Noró, Anna San Ambrosio, Oriol Gené, Guillem Carol, Marc Pallarès, Marta Lujan i Ràdio Vic.

Edició: Sergi Sabaté i Marc Pijuan