Notícies d'hoquei patins

Aquest cap de setmana s'ha disputat la tercera jornada de la Ok Lliga. La tercera? Bé, s'ha disputat la meitat de la tercera... la meitat? No, només tres partits, fet que representa un 37'5% de la jornada.
Aquesta xifra dóna lloc, per tant, a múltiples reflexions. A nivell mediàtic, quin interès té una competició que juga tres partits un dia, tres partits un altre, i així va completant línia fins arribar a Bingo? O com pot ser que el proper cap de setmana es jugui la quarta jornada, amb partits pendents de la segona. I d'aquí a res comencen les competicions europees.
Tot plegat porta al malestar dels calendaris. I no només de la Ok Lliga, ja que el mal es pot fer extensiu a moltes categories i a molts esports. On està el problema? AI las! Tan de bo trobéssim el filòsof, estadista, o matemàtic que ho sabés resoldre. Mentrestant, cadascú anirà per lliure. Seleccions fent la seva, mundials de club de segon i la competició de lliga, que creiem hauria de ser la protagonista, seran les postres.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Un desmadre

Anònim ha dit...

AI LAS: una molt bona editorial.

Crèdits

Agraïments: Xavi Aymerich, Joan Ramón Noró, Anna San Ambrosio, Oriol Gené, Guillem Carol, Marc Pallarès, Marta Lujan i Ràdio Vic.

Edició: Sergi Sabaté i Marc Pijuan




radio @ tocdhoquei. net